SVENSKE KLUDETÆPPER 

Handelsvilkår  

Priser og betaling 

Alle priser er i Danske Kroner. Moms (25%) indgår i prisen. Ved eventuelle prisændringer gælder den pris, som er aktuel på tidspunktet for kundens bestilling. Vi tager forbehold for fejlagtige pris-angivelser, som skyldes tekniske eller menneskelige fejl.

Tæppernes pris er eksklusiv fragt og afgifter. Prisen for fragt af en pakke til en adresse i Danmark er 65 kroner, og betaling for fragt tillægges i forbindelse med slutbetalingen.

Vi tilbyder betaling via PayPal, et nemt og sikkert betalingssystem, hvor du kan anvende de fleste betalingskort, herunder VISA, MasterCard og American Express. Betaling via PayPal kan ske automatisk, når du gør brug af indkøbsvognen på vores hjemmeside. Om PayPal, se www.paypal.com.

Ønsker du ikke at betale med kort, er der mulighed for at betale via bankoverførsel. Kontakt os venligst på eva@tufte.dk, så sender vi de informationer, du har brug for.

Kontakt os, hvis du vil have information om fragt til andre lande end Danmark.  

Information  

For at afgive bestilling hos Svenske Kludetæpper skal du være 18 år. Er du under 18 år, skal du have din værges underskrift for at handle. Bestillinger, som gøres i en anden persons navn, uden dennes vidende/tilsagn, eller som medfører økonomisk eller anden skade, vil blive politianmeldt. 

Ordrebekræftelse 

I forbindelse med din bestilling vil en ordrebekræftelse blive sendt til den e-mail adresse, der er oplyst. Ordrenummeret på denne bekræftelse skal altid anvendes, når du kontakter os angående din ordre.                                                                                                         

Leveringsmåde 

Vi sender tæpperne som postpakke med Postnord til den adresse, du angiver. Vi har gode erfaringer med PostNord, men fraskriver os ethvert ansvar, der måtte opstå som følge af eventuelle forsinkelser, som skyldes fragtfirmaet. 

Leveringstid 

Normal leveringstid ved levering til Danmark er 3-5 dage.  

Transportskader 

Hvis din vare er beskadiget, beder vi dig om ikke at tage imod den. Du bedes i stedet om at få transportøren til sende varen retur. Hvis emballagen er beskadiget, beder vi dig om at notere dette på kvitteringen, når du skriver under på modtagelsen. Hvis du opdager,  at varen er beskadiget, når du åbner den, bedes du straks kontakte Svenske Kludetæpper. Alle varer er forsikrede mod skader og tyveri.  

Varens tilstand 

Som udgangspunkt er alle de tæpper vi sælger under betegnelsen ”gamle” eller ”vintage” brugte. Vi tilstræber kun at sælge tæpper, som er i fin stand, rene og lugtfri. Dog kan dette af og til være en skøns- og fornemmelsessag. Vi bestræber os på at præsentere en så fuldstændig beskrivelse af tæppernes farver og tilstand som muligt på vores hjemmeside, både skriftligt og ved at gøre brug af højt opløselige fotos af god kvalitet.  

Fortrydelsesret 

Som kunde har du fuld ret til at fortryde et køb eller bytte en bestilt vare inden for 14 dage. Fortrydelsesretten gælder fra den dag, du modtager varen, dog tidligst den dag, du modtager bestillingsbekræftelsen. Hvis en vare skal returneres skal Svenske Kludetæpper kontaktes hurtigst muligt efter bestillingen. 

Fortrydelsesretten gælder under den forudsætning, at du ikke har skadet eller anvendt varen. Ved returnering skal varen sendes i ubrudt originalindpakning med eventuelle originaldokumenter. Hvis du vælger at få pengene tilbage, indsætter vi - efter at vi har modtaget og kontrolleret varen - beløbet på den konto, som du opgiver . Ved brug af fortrydelsesretten afholder kunden udgiften forbundet med returforsendelsen, og kunden er ansvarlig for, at varen returneres i uskadet stand. Eventuelle skader pga. forkert/for dårlig emballering vil blive debiteret kunden. 

Forbrugerregler                                                                                              Vi er omfattet af følgende love: e-handelsloven, markedsføringsloven, købeloven og forbrugeraftaleloven. Du kan læse mere om lovene her:

http:/https://sos.systime.dk/index.php?id=300 

Persondataforordningen 

Dine personlige oplysninger behandles i henhold til gældende bestemmelser i Persondataforordningen. 

Spørgsmål  

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os pr. email: eva@tufte.dk eller telefon: +45 31 35 56 99, så vil vi gøre, hvad vi kan for at hjælpe. 

Virksomhedsfakta 

Svenske Kludetæpper, Ericaparken 23, 2 th. 2820 Gentofte, Danmark. 
CVR: 39017881

Tel.: +45 31 35 56 99, email: eva@tufte.dk 

http://www.svenskekludetæpper.dk